side-area-logo
A PASQUA, UNA AVENTURA EXTRAORDINÀRIA

AMB LA LLEGENDA DE MERLIN …

Vine a viure amb nosaltres una Pasqua d’aventura!.  T’hem preparat la increïble recerca del tresor del ‘mag Merlí l’Encantador.

Nens i adults, no hi ha límit d’edat per deixar-nos seduir i transportar per aquest meravellós i màgic pla en família.

Seguint els passos de Merlí l’encantador i envoltats de màgia per tot arreu, buscarem el tresor al bosc encantat.

Emma, ​​l’Elfa de bosc encantat, us explicarà amb la seva gran cor la llegenda de Merlí l’encantador i us acompanyarà per totes les etapes de la recerca del tresor.

Cada nen tindrà el seu propi mapa del tresor.  També haurà de triar a un membre de la seva família perquè l’ajudi amb les pistes i proves a què amb valor s’haurà d’afrontar si vol descobrir el tresor amagat.

 Durant la setmana santa, els dies 18 i 19 d’abril, us convidem a passar una tarda diferent, on petits i grans us convertireu en Aventurers, els follets del bosc màgic d’Engolasters, us han preparat un munt de pistes, activitas,  perquè pares i fills,en equip, pugueu recuperar tots el ous, decorar Monas, i riureu sense fi amb un munt de sorpreses.

Lloc de trobada: En el restaurant “La Dama del Llac”, situat en el Llac d’Engolasters, q la parròquia d’Encamp (AD200), Andorra.

  • Dies a escollir:
  • Dissabte 18 d’abril de 2020.
  • Diumenge 19 d’abril de 2020.
  • Horari: de 15:30h a 18:30h aproximadament.

Important (a tenir en compte):

  • Millor que els nens vinguin amb roba esportiva que es pugui embrutar, xandall i sabatilles; i amb roba d’abric per si fa fred.
  • En tot moment els nens hauran d’estar sota la vigilància dels
  • seus pares i mares.

  Reserva de l’activitat:

Ja es poden formalitzar la seva reserva a mitjançant el formulari “SOL·LICITUD DE RESERVA” de la nostra web: www.ladamadelllac.com No s’acceptaran sol·licituds fetes per correu electrònic.

Tinguin en compte que les sol·licituds són nombroses i les places i els dies a escollir limitats i en tan sols unes hores poden esgotar-se les places.

Pagament de l’activitat:

Preu per adult i nen a partir de 3 anys inclosos: 25€

Una vegada que rebem la vostra sol·licitud de reserva us enviarem un correu electrònic amb la forma de pagament.  La reserva serà efectiva un cop s’hagi efectuat el pagament.

Per a qualsevol dubte quedem a la seva disposició. Salutacions i Gràcies.

Contacta’ns

*

*

*

La Dama del Llac – Estany d’Engolasters – AD200 Encamp (ANDORRA)

Troba’ns a les Xarxes Socials!

admin

caCatalà
es_ESEspañol caCatalà