side-area-logo

La Dama del Llac

Un lloc idíl·lic des de 1957

Benvinguts a la Dama del Llac

La Dama del llac és una borda construïda el 1957 al llac d’Engolasters a 1630m d’altitud on no existia l’accés per carretera. Sols es podia pujar per telecabina. Aquest lloc on tenim el taller de fabricació i de creació dels nostres espectacles i esdeveniments amb un entorn tan màgic i excepcional com el bosc i el llac on utilitzem aquests espais per elaborar les nostres creacions. En el nostre calendari podreu trobar una sèrie de Propostes d’espectacles, activitats i esdeveniments per compartir amb els nens i la família. Un espai escènic íntim, acollidor i ple de sorpreses per Gaudir en família.

En cada funció intentem que tant els infants com els adults, puguin gaudir d’un moment especial seguint les nostres diverses propostes que anirem anunciant en el nostre calendari. La proximitat dels artistes al públic fa que les representacions, les activitats i els esdeveniments a La Dama del Llac siguin una experiència única.

L’equip

L’equip de La Dama del Llac, està encapçalat per la Pilar Montecino que dirigeix els projectes d’una forma molt personal, amb entusiasme i moltes ganes de que quan el públic surti de La Dama del Llac tingui ganes de tornar-hi. Tractem de cuidar la programació al màxim, adequant-nos al que el públic més li agrada, alhora que oferim gran varietat d’espectacles i de tècniques diferents.

  • Pilar Montecino: Fundadora i Directora Artística d’esdeveniments, tallers i espectacles. Propietària del restaurant “la Dama del Llac”.
  • Emma Regada: Artista del país, apassionada pels nens i les animacions amb experiència com a directora d’art, organitzadora d’esdeveniments i animadora. Col·labora des del seu projecte personal “Artitaller”.
  • Jordi Ribes: Professional del món del màrqueting i la publicitat i propietari de l’Agència de comunicació “Lexviral”.
  • Camille Hurbin: Dissenyadora de disfresses dels artistes i del vestuari/roba de les titelles.

Aquest són els principals col·laboradors de la Dama del llac. Tots junts aportem allò que fa que el nostre públic se senti com a casa i gaudeixi d’un moment tant particular.