side-area-logo
EL PARE NOEL A LA “DAMA DEL LLAC”…

EL PARE NOEL A LA “DAMA DEL LLAC”

Veniu a passar una estona de conte de Nadal.  La Dama del Llac us convida a passar una estona exclusiva amb el Pare Noel i els seus elfs, en un context màgic i únic a Andorra.

DETALLS DE L’ACTIVITAT:

1.Lloc de Trobada:

Els elfs del Pare Noel us vindran a rebre personalment al pàrquing del “Camp del Serrat d’Engolasters” a les 17:30h. Demanem màxima puntualitat al Lloc de Trobada.  Les persones que no arribin puntualment s’hauran de dirigir directament al restaurant “La Dama del Llac”.

2. Un cop allà, passejarem per la muntanya vorejant el Llac d’Engolasters caminarem plegats a través del bosc, per acompanyar-vos al restaurant de La Dama del llac on tindrà lloc l’esperada del Pare Noel.

3. És molt important que vingueu amb roba d’abric, llanternes i lots, que ens serviran per il·luminar el camí.

4. Un cop a la “Dama del Llac” i esperant la màgica arribada del Pare Noel, la conta contes ens explicarà la seva veritable història del Pare Noel.

5. Acompanyarem la vetllada amb un berenar per a tothom.

6. De manera màgica, petits i grans veurem l’arribada del Pare Noel carregat amb un sac ple de regals i il·lusions ! Amb la seva arribada, cada família de manera personalitzada, podrà compartir una estona amb el Pare Noel, on podrà parlar amb ell, entregar-li la carta, un bonic dibuix i fotografiar aquest moment únic i inoblidable.

7. Important: Quan arribeu al punt de trobada del aparcament del Camp del Serrat, un de vosaltres haurà que portar el cotxe fins a la Dama del Llac, per quan s’acabi l’esdeveniment estigueu més a prop del vostre cotxe.

8. Horari de l’activitat: de les 17:30h fins a les 20:00h

9. Durada de l’activitat: 2:30 hores aproximadament.

 

RESERVA DE L’ACTIVITAT:

Reserveu l’activitat mitjançant el formulari.  No acceptarem sol·licituds de reserva realitzades per correu electrònic.

Un cop confirmat per correu electrònic per la nostra part, les reserves seran efectives un cop hagueu efectuat el pagament.

A partir  del 15 de octubre, ja podeu formalitzar la vostra reserva. A tal efecte és obligatori omplir el “FULL DE RESERVA”.

Teniu en compte que hi han dies molt sol·licitats i que pot passar que en pocs minuts s’omplin totes les places.

Dies a escollir:  Desembre 2019, dies a escollir: divendres 6 / dissabte 7 / diumenge 8 / dilluns 9 / dimarts 10 / divendres 13 / dissabte 14 / diumenge 15 / dilluns 16 / dimarts 17 / divendres 20 / dissabte 21 / diumenge 22 / dilluns 23.

 

PAGAMENT DE L’ACTIVITAT:

Preu per adult i per nen a partir de 2 anys inclosos: 30€.

Per a realitzar el pagament abans haureu de tenir confirmada la vostre reserva de l’activitat.

Pagament per Paylink: Aquest pagament és solament per a les persones de fora d’Andorra i que no poden realitzar el pagament per transferència bancària.  Quan la reserva hagi estat feta es rebrà per correu electrònic o SMS una sol·licitud de PAYLINK (TPV virtual).  Un cop abonada/efectuada, es rebrà automàticament una còpia del pagament.

Pagament per Transferència Bancària:

  • BANC SABADELL D’ANDORRA
  • IBAN: AD90 0008 0004 6812 0030 4095
  • Titular: Pilar Montecino

El reemborsament dels diners per cancel·lació no seran possible.

Per qualsevol aclariment restem a la vostra disposició. Salutacions i Mercès.

Contacta’ns

*

*

*

La Dama del Llac – Estany d’Engolasters – AD200 Encamp (ANDORRA)

Troba’ns a les Xarxes Socials!

admin

caCatalà
es_ESEspañol caCatalà